Welkom op de website van Rinus van Stein

Bij vloerbedekking en gordijnen gaat het natuurlijk helemaal om ‘je thuis voelen’. Het is dan ook geen wonder dat de adviseurs van Woninginrichting Van Stein ook in die sfeer werken. We willen onze klanten heel persoonlijk en bijna amicaal benaderen. Samen nemen we alle tijd om alles goed op elkaar af te stemmen. Sommige mensen zijn hier wel een hele dag! Dit moet ook wel, want je neemt wel beslissingen die het nodige geld kosten en je wilt er jaren met plezier tegenaan kijken. Onze producten zijn nu eenmaal geen impulsaankopen, het is niet iets wat je zomaar even koopt. Beslissen in alle rust, daar gaat het om. Die rust begint al buiten, bij ons kun je zonder stress altijd parkeren.


Nieuw: Grastapijt!

Prachtig strak gras voor zowel binnen als buiten. Deze nieuwe trend biedt weer nieuwe mogelijkheden om uw interieur naar uw hand te zetten. Of u nu een onderhoudsvriendelijke tuin wil of een speelruimte voor de kinderen in huis. Grastapijt biedt nieuwe mogelijkheden, kom gerust langs voor inspiratie.


Aanbieding voor de nieuwbouw in Hillegom!

Het prachtige Hillegom wordt mooier en mooier. Op dit moment zijn er vier nieuwbouwprojecten gaande; De Ringoevers, Doc 37, Pastoorsveld en Plan 't Zand. Deze vier projecten bieden tal van mogelijkheden om te wonen in Hillegom. De projecten bieden voor ieder wat wils, en in onze showroom zult u zien dat wij voor iedere woning een ruime keuze aan mogelijkheden hebben.

Woningstoffeerbedrijf Rinus van Stein komt de nieuwe bewoners van De Ringoevers, Doc 37, Pastoorsveld en Plan 't Zand tegmoed met de volgende aanbieding: Iedereen die gaat wonen, krijgt van ons een korting van 10% op het gehele assortiment. Het betreft hier tapijt, gordijnen, zonwering, alsmede harde vloeren; zowel parket, laminaat als pvc. Kijkt u eens op de website bij producten of kom langs in onze showroom voor een overzicht van al onze diensten en een vrijblijvende offerte.


Nieuw in het assortiment: PVC op trap

Kiest u voor PVC op uw trap, dan geniet u van vele handige voordelen. Zo is PVC waterbestendig en uiterst geluiddempend. Naast dat het makkelijk schoon te maken is is het slijtvast en beschadigt niet snel. U kunt PVC op de trap afwerken met alluminium strippen, of pvc strippen. Loop eens vrijblijvend bij ons binnen,voor wat de mogelijkheden zijn.